U wilt graag een website, maar u heeft niet de kennis om dit zelf te doen? Hollaar Development staat garant voor een mooie en professionele website naar uw wens(en). De websites worden geheel - tot in detail - naar wens van de klant gebouwd.
Als u graag een beheermodule wilt, waarmee u zelf artikelen wilt aanpassen is dit uiteraard ook mogelijk - de website zal dan een zogeheten CMS systeem krijgen.

Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem (CMS) is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren.

Bij ons heeft u keuze uit: Joomla, Drupal of WordPress. Mocht u geen keuze kunnen maken, bieden wij u hier ondersteuning bij.

Hieronder vindt u een aantal links naar websites waar wij aan gewerkt hebben*:

vanLuijnmontage.nl
TEAMHolland.net
EngelStoffering.nl
DeMuBouw.nl
buurthuisdesjuut.nl
JWKOnderhoud.nl
Fresh.FM

Wij leveren websites altijd op twee manieren aan u af. In een werkende versie online en als pakketje via bestandsoverdracht. Zo heeft u zelf ook nog een offline kopie beschikbaar van uw website. Dit is dan uiteraard de laatste gepubliceerde versie. Hollaar Development bewaard ook nog een kopie van uw website. Deze kopie wordt 365 dagen na opleverdatum weer verwijderd. Ook hier geldt weer, dit is dan alleen de laatst gepubliceerde versie!

* = Niet voor elk project doen wij de gehele website, in sommige gevallen doen wij enkel updates en/of verbeteringen of zelfs tijdelijke acties.