Hollaar Development biedt u verschillende diensten aan op het gebied van ICT. Met ruim 20 jaar ervaring kan Hollaar Development zich een absolute kenner noemen. De algehele technische kant nemen wij voor onze rekening. U geeft uw wensen door, wij maken deze waar. Wij informeren u vooraf wat u kunt verwachten en achteraf wat wij voor u hebben gedaan. Geen ingewikkelde termen of suggesties tussendoor. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan en zult u enkel het resultaat zien.

De dienste welke wij leveren:
Programmering
Reparatie
Web-Design
Zakelijke ICT

Deze diensten worden zowel aan particulieren als aan bedrijven aangeboden. Naast diensten kunt u ook bij ons terecht voor advies op maat. Dit advies wordt afgestemd op de kennis van de klant. Zo zal de klant ten alle tijden begrijpen waar wij het over hebben.

Als wij uw systeem of systemen nakijken en wij verrichten verder geen werkzaamheden uit, zullen wij ook geen kosten in rekening brengen. U betaald nij ons geen onderzoekskosten.
Voor uw bedrijf kunnen wij alle ICT-Diensten uit handen nemen waardoor het voor u en uw personeel eenvoudig(er) wordt om gebruik te maken van uw kantoor apparatuur.