In ons team hebben wij ruim 20 jaar ervaring in de ICT wereld. Wij durven onszelf dan ook een echte kenner te noemen. Door maandelijks deel te nemen aan verschillende seminars en trainingen, zorgen wij, dat we ook altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en technologien. Zoal u wellicht kunt begrijpen, is het onmogelijk om overal van op de hoogte te zijn of ons overal specialist in te maken. Voor de diensten die wij zelf niet leveren, hebben wij samenwerkingsverbanden met een aantal betrouwbare organisaties. Wij werken al meerdere jaren samen en hebben meer dan 100 projecten samen gerealiseerd.

Hierdoor kunnen wij u een totaalbeheerpakket aanbieden met gunstige tarieven.

De meest geleverde diensten, die wij op dit moment leveren staan hieronder vemeld. Mist u een dienst neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Het is voor ons geen doen en voor u niet intressant om ons volledig portfolio te beschrijven. Soms is een belafspraak sneller!

Back-ups; Uw data veilig in de cloud of op een externe locatie.
Helpdesk en werkplekbeheer; Dagelijks mail/telefonische ondersteuning (De inhoud passen wij aan, aan uw wens!) .
Databeveiliging en Governance; In het kader van de AVG en databescherming, wie kan waarbij en waarom? Advies en inrichting
Netwerk - en Server beheer; Wij zorgen ervoor dat uw systemen en/of uw netwerk up en running blijven.
Thuiswerken; Het is hedendaags niet meer te bedenken, dat alleen op kantoor de resources benaderd kunnen worden. Wij lossen dit slim voor u op!
Webmail; Overal waar u bent, uw e-mails lezen en versturen/checken.
Vast team; Een medewerker van ons draagt persoonlijke zorg en verantwoording voor uw netwerk, hij is altijd op de hoogte van uw situatie.