Hollaar Development hoort haar klanten steeds vaker de vraag stellen.
Migreren wat is dat nou eigenlijk? Is dat wel veilig? Is het iets voor ons?

Vanuit oudsher bent u mogelijk gewend om zo veel mogelijk diensten binnen de muren van uw kantoor of bedrijf te houden. Een "beheerder" op locatie en zo nu en dan een korte verstoring.
"Probeer het over 5 minuten nog eens", "Even de server herstarten", "Dit weekend kunnen jullie niet werken want de omgeving moet uit".. Wellicht bekende termen binnen uw organisatie.
Met een migratie naar de cloud is dit verleden tijd! De updates en verstoringen worden allemaal buiten de deur afgehandeld. Met een uptime garantie van 99.99%.

Data lleen toegankelijk vanaf de werkplek? Elke 5 jaar de server vernieuwen, of toch de levensduur proberen te verlengen en de server op zijn laatste loodjes laten draaien.
Ook dit is verleden tijd! Met een plekje in de veilige cloud van Microsoft hoeft u zich om al deze punten geen zorgen meer te maken!

Bij Hollaar Development voeren wij een Office 365 strategie. Hierom hebben we onze medewerkers Microsoft gecertificeerd. Dat wil zeggen dat zij de meest recente trainingen hebben gevolgd en de examens succesvol hebben afgelegd.
Wij durven ons dan ook specialist te noemen op het gebied van Office 365. Uw data, de (samen)werkbestanden van u en uw collega's maar ook e-mail naar de cloud en dat voor een betaalbare (vaste) prijs!

We kunnen er 4 kantjes aan dichten om u de voordelen van de cloud te benoemen maar dat zullen we u besparen. We hebben de in onze ogen belangrijkste punten opgesomd:
  • Apparaat onafhankelijk kunnen werken (Windows10, ChromeBooks, MacBooks, mobiele telefoons)
  • Geen onderhoud en updates nodig
  • Geen nieuwe servers/hardware of andere apperatuur (m.u.v. netwerkapparatuur)
  • 99.99% uptime garantie
  • Data overal waar u wilt beveiligd toegankelijk, zolang u een internet verbinding hebt
  • Inbegrepen in uw pakket: altijd up-to-date Office 365 software (Word, PowerPoint, Excel, Outlook etc)

We begrijpen het als dit vragen bij u oproept, we lichten graag e.e.a. aan u toe! Hiervoor maken we graag een persoonlijke afspraak met u.
Dit kan telefonisch of bij u op locatie. U kunt contact met ons op nemen door hier te klikken